İnfeksiyon Dünyası Çalıştayı 2024 E-Poster/Sözlü Sunum Modülümüz Açılmıştır…

İnfeksiyon Dünyası Çalıştayı 2024 E-Poster/Sözlü Sunum Modülümüz Açılmıştır…


Resmi büyütmek için tıklayınız.

İNFEKSİYON DÜNYASI ÇALIŞTAYI 2024 E-POSTER/SÖZLÜ SUNUM MODÜLÜMÜZ AÇILMIŞTIR…

 

İnfeksiyon Dünyası Çalıştayı 2024’e “E-POSTER/SÖZLÜ SUNUM”larınızı bekliyoruz.

Benzer sorunların e-poster/sözlü sunum olarak paylaşılmış olabileceği düşüncesi, sizi kendi sorununuzu aktarmaktan alıkoymasın...

Siz; infeksiyon hastalıkları ve tıbbi mikrobiyoloji ile ilgilenen tüm hekim, idareci ve ilaç endüstrisi temsilcileri, çalışma hayatınızda karşınıza çıkan, olguların tanı ve tedavisine, idari konulara veya güncel mevzuata yönelik soru(n)larınızın Çalıştay’da yanıt bulması ve deneyimlerinizi paylaşmanız için “E-POSTER/SÖZLÜ SUNUM”larınızı bekliyoruz.

İNFEKSİYON DÜNYASI (www.infeksiyondunyasi.org) web sitesinin sağ sütünunda ve İNFEKSİYON DÜNYASI ÇALIŞTAYI (http://calistay2024.infeksiyondunyasi.org) web sitesinde yer alan e-poster/sözlü sunum butonu aracılığıyla e-poster/sözlü sunumlarinizi kaydedebilirsiniz.

Burada hedeflenen yaşadığınız, yaşandığını düşündüğünüz, mevcut ve/veya olası soru(n)larınızı paylaşmak ve interaktif bir ortamda benzer soru(n)ları yaşayan kişilerle uygun çözüm(ler) bulmaktır.

Bir kişinin soru(n)larına bulduğu çözümler herkes için uygun olabilir, biraraya gelindiğinde soru(n)lar farklı yönleriyle ele alınıp paylaşılarak daha iyi çözümler üretilebilir.

http://calistay2024.infeksiyondunyasi.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Üye
 Video
 Canlı Konferans