DAVETLİSİNİZ... İnfeksiyon Dünyası Çalıştayı 2022 - 23-27 Mart 2022 - Wyndham Ankara’da...

DAVETLİSİNİZ... İnfeksiyon Dünyası Çalıştayı 2022 - 23-27 Mart 2022 - Wyndham Ankara’da...


Resmi büyütmek için tıklayınız.

 

DAVETLİSİNİZ...

ULUSLARARASI İNFEKSİYON DÜNYASI ÇALIŞTAYI 2022 - 23-27 MART 2022 - WYNDHAM ANKARA’DA...

 

İlk Kez Uluslararası Olarak Düzenlenecek “İnfeksiyon Dünyası Çalıştayı”nın Beşincisini Gerçekleştirecek Olmanın Gururunu ve Heyecanını Sizlerle Paylaşıyoruz…

2014 yılından bu yana merhum Uzm. Dr. Mustafa Aydın ÇEVİK anısına düzenlenen İnfeksiyon Dünyası Çalıştayı’nın beşincisini 23-27 Mart 2022 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Türkiye’den de vakaların ilk kez açıklandığı COVID-19, dördüncü çalıştayın erken sonlanmasına yol açmıştı. O zaman, COVID-19 pandemisinin neredeyse iki yıldır devam edeceğini ve dünyada çok şeyi değiştireceğini öngörememiştik. Geçen süre içerisinde yüz yüze toplantıların yerini sanal ortamda gerçekleşen toplantılar aldı.  İçinde bulunduğumuz günlerde pandeminin ağırlığının nispeten kalkması ile yüz yüze toplantılar ve hibrit toplantılar yeniden başladı. Bu çalıştayı yüz yüze gerçekleştirecek olmaktan da ayrı bir mutluluk duymaktayız.

İnfeksiyon Dünyası Çalıştayı’nın en önemli özelliklerinden birisi, İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji ve Tıbbi Mikrobiyoloji alanında çalışan araştırma görevlilerinden deneyimli hocalara herkesi bir araya getirmesi ve tartışma ortamları yaratmasıdır. Bu yılki çalıştayda bu ortam uluslararası bir şekilde gerçekleştirilecektir. Bunun yanı sıra çalıştayda interaktif bir tartışma ortamı içerisinde, yeni bilgiler ışığında, konular ve gerçek yaşamdan olgular ele alınacaktır.  Güncel sorunlar, çözüm önerileri ve uygulamalardaki yenilikler, konunun uzmanları eşliğinde tartışılacaktır.

Bu çalıştayda da önceki çalıştaylarda olduğu gibi alanımızı ilgilendiren pek çok konu ele alınarak güncel bilgilerin paylaşılması amaçlanmıştır. Bilgiyi üretime dönüştürmek, bilimsel çalışmalar planlamak, projeler üretmek, genç meslektaşlarımızı motive edecek tartışma ortamları oluşturmak, açık oturumlar düzenlemek ve camiamızı uluslararası platforma taşımak çalıştayımızın ana hedefleridir.

Çalıştaya tüm meslektaşlarımızı davet eder, şimdiden başarılı ve verimli bir çalıştay olmasını dileriz.

Saygılarımızla.

Prof. Dr. Halis AKALIN

Prof. Dr. İftihar KÖKSAL

Çalıştay Başkanları


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Üye
 Video
 Canlı Konferans