“COVID-19 PANDEMİSİNDE MOLEKÜLER, SEROLOJİK VE HASTA BAŞI (POC) TESTLERİN ROLÜ” CANLI KONSEYİ...

“COVID-19 PANDEMİSİNDE MOLEKÜLER, SEROLOJİK VE HASTA BAŞI (POC) TESTLERİN ROLÜ” CANLI KONSEYİ...

“COVID-19 PANDEMİSİNDE MOLEKÜLER, SEROLOJİK VE HASTA BAŞI (POC) TESTLERİN ROLÜ” CANLI KONSEYİ...

Tüm dünyayı etkisi altında alan COVID-19 pandemi sürecinde, iyi uygulamalar ile yapılan doğru ve güvenilir tanının önemine ve salgınla mücadeledeki rolüne bir kez daha şahit olduk. Bu gerçekten yola çıkarak hazırladığımız canlı konsey serimizin üçüncü toplantısına www.hscgp.org adresinden katılabilirsiniz.

Ulusal ve uluslararası tecrübelerin de paylaşılacağı toplantımıza tüm sağlık profesyonellerini ve konuyla ilgilenen tüm paydaşlarımızı bekliyoruz.

Hasta ve Sağlık Çalışanı Güvenliği Platformu (www.hscgp.org)’nda 10 Eylül 2020 Perşembe günü saat 19.00’da Covid-19 Pandemisinde Moleküler, Serolojik ve Hasta Başı (POC) Testlerin Rolü Canlı Konseyi gerçekleştirilecektir.

Yazılımı ve tasarımı tamamıyla Bilimsel Bilişim tarafından geliştirilen BİLİMSEL BİLİŞİM CANLI KONSEY MODÜLÜ ile gerçekleştirilecek olan Canlı Konseye moderatörümüz Prof. Dr. Serhat ÜNAL ve konuşmacılarımız Prof. Dr. Barış OTLU, Doç. Dr. Gülay KORUKLUOĞLU TÜRKİYE’den, Dr. Patrick MURRAY ise AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’nden online olarak bulundukları yerlerden kendi bilgisayarları ile bağlanacaklar. Konseyimiz simultane çevirili olarak gerçekleşecek.

BİLİMSEL PROGRAM

Moderatör

Prof. Dr. Serhat ÜNAL

Covid-19’un Türkiye ve Dünya’daki Epidemiyolojisi

Prof. Dr. Serhat ÜNAL

Covid-19 PCR Testleri

Prof. Dr. Barış OTLU

Covid-19 Serolojik Testler

Doç. Dr. Gülay KORUKLUOĞLU

Moleküler, Serolojik ve Hasta Başı (POC) Testler: Bugünü & Geleceği

Dr. Patrick MURRAY

Soru ve Cevap

www.hscgp.org adresinden bilgisayarlarınızdan veya mobil cihazlarınızdan (iPhone, Android telefon, iPad ve Android tabletler vs.), internet bağlantınızın olduğu her yerden katılabileceğiniz Canlı Konsey sırasında sorularınızı konuşmacılarımızla paylaşabilir, yanıtlarını anında alabilirsiniz.

ÜYE OLDUNUZ MU?

Canlı Konferanslara, Canlı Konseylere katılabilmek için www.hscgp.org adresinden ücretsiz olarak üye olmanız gerekmektedir.

Hasta ve Sağlık Çalışanı Güvenliği Platformu’na www.hscgp.org/uyelik linkinden veya www.hscgp.org adresinin üst tarafında bulunan “Üye Ol” butonunu tıklayarak ulaşacağınız sayfadan üyelik formunu doldurarak ücretsiz üye olup giriş yapabilirsiniz.

www.hscgp.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Üye
 Video
 Canlı Konferans