COVID-19 PANDEMİSİNDE SEPSİS YÖNETİMİNİN ÖNEMİ CANLI KONSEYİ...

COVID-19 PANDEMİSİNDE SEPSİS YÖNETİMİNİN ÖNEMİ CANLI KONSEYİ...

“COVID-19 PANDEMİSİNDE SEPSİS YÖNETİMİNİN ÖNEMİ” CANLI KONSEYİ...

Hasta ve Sağlık Çalışanı Güvenliği Platformu (www.hscgp.org)’nda 23 Temmuz 2020 Perşembe günü saat 19.00’da COVID-19 Pandemisinde Sepsis Yönetiminin Önemi Canlı Konseyi gerçekleştirilecektir.

Yazılımı ve tasarımı tamamıyla Bilimsel Bilişim tarafından geliştirilen BİLİMSEL BİLİŞİM CANLI KONSEY MODÜLÜ ile gerçekleştirilecek olan Canlı Konseye moderatörümüz Prof. Dr. Serhat ÜNAL ve konuşmacılarımızdan Prof. Dr. Arzu TOPELİ İSKİT TÜRKİYE’den, Dr. Patrick MURRAY ve Dr. Charles K. COOPER ise AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’nden online olarak bulundukları yerlerden kendi bilgisayarları ile bağlanacaklar. Konseyimiz simultane çevirili olarak gerçekleşecek.

         BİLİMSEL PROGRAM

        Moderatör

        Prof. Dr. Serhat ÜNAL

 

  • Sepsisin Tanımı, COVID-19 Hastalarında Sepsisin Sebepleri ve Sepsisin Tanısı

Dr. Patrick MURRAY

  • Amerika’da COVID-19 Hastalarının Sepsis Yönetimi

Dr. Charles K. COOPER

  • Türkiye’de COVID-19 Hastalarının Sepsis Yönetimi

Prof. Dr. Arzu TOPELİ İSKİT

 

ÜYE OLDUNUZ MU?

Canlı Konferanslara, Canlı Konseylere katılabilmek için www.hscgp.org adresinden ücretsiz olarak üye olmanız gerekmektedir. 

Hasta ve Sağlık Çalışanı Güvenliği Platformu’na www.hscgp.org/uyelik linkinden veya www.hscgp.org adresinin üst tarafında bulunan “Üye Ol” butonunu tıklayarak ulaşacağınız sayfadan üyelik formunu doldurarak ücretsiz üye olup giriş yapabilirsiniz.

www.hscgp.org adresinden bilgisayarlarınızdan veya mobil cihazlarınızdan (iPhone, Android telefon, iPad ve Android tabletler vs.), internet bağlantınızın olduğu her yerden katılabileceğiniz Canlı Konsey sırasında sorularınızı konuşmacılarımızla paylaşabilir, yanıtlarını anında alabilirsiniz.

www.hscgp.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Üye
 Video
 Canlı Konferans