BİLİMSEL BİLİŞİM CANLI KONSEY MODÜLÜ İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN “HIV İNFEKSİYONU OLAN HASTAYA MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIM” CANLI KONSEYİNİN VİDEO KAYDI-SLAYT SETLERİ İNFEKSİYON DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ...

BİLİMSEL BİLİŞİM CANLI KONSEY MODÜLÜ İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN “HIV İNFEKSİYONU OLAN HASTAYA MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIM” CANLI KONSEYİNİN VİDEO KAYDI-SLAYT SETLERİ İNFEKSİYON DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ...

BİLİMSEL BİLİŞİM CANLI KONSEY MODÜLÜ İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN
"HIV İNFEKSİYONU OLAN HASTAYA MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIM"
CANLI KONSEYİNİN VİDEO KAYDI-SLAYT SETLERİ
İNFEKSİYON DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NE EKLENDİ...

İNFEKSİYON DÜNYASI (www.infeksiyondunyasi.org)'nda yazılımı ve tasarımı tamamıyla Bilimsel Bilişim tarafından geliştirilen BİLİMSEL BİLİŞİM CANLI KONSEY MODÜLÜ ile "HIV İnfeksiyonu Olan Hastaya Multidisipliner Yaklaşım" Canlı Konseyi 26 Haziran 2019 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

İzmir'den Prof. Dr. Hüsnü PULLUKÇU'nun modere ettiği Canlı Konseyde, Ankara'dan Prof. Dr. Sadi GÜLEÇ ve Samsun'dan Doç. Dr. Aydın DEVECİ sunumlarını yaptıktan sonra chat ekranından gelen soru-katkılar 3 hocamız tarafından yanıtlanıp yorumlandı.

69 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN konseyde 3 FARKLI ŞEHİRDEN (İzmir, Ankara, Samsun) 3 KONUŞMACI online olarak, kendi bilgisayarları ile YAZILIMI ve TASARIMI TAMAMIYLA BİLİMSEL BİLİŞİM TARAFINDAN GELİŞTİRİLEN CANLI KONSEY MODÜLÜ'ne bağlandılar. Söz konusu Canlı Konseyin video kaydına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş şekilde www.infeksiyondunyasi.org aracılığıyla "İNFEKSİYON DÜNYASI, ONLINE TV"den, slayt setlerine ise "İNFEKSİYON DÜNYASI, SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Konseye canlı olarak katılan ve etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize çok teşekkür ederken Canlı Konsey esnasında chat ekranında ve sonrasında İNFEKSİYON DÜNYASI, Ortak Pano'da yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Selçuk NAZİK
Değerli hocalarım çooooook faydalı sunumunuz için teşekkür ederiz. H2 SADİ güzel olmuş hocam.

*Sultan YOLBAKAN
Sunum için çok teşekkür ederim.

*Recep ERMUT
Sunum için teşekkürler.

www.infeksiyondunyasi.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Üye
 Video
 Canlı Konferans