İNFEKSİYON DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE “HIV TESTLERİ VE TÜRKİYE SONUÇLARI” CANLI YAYINININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI EKLENDİ…

İNFEKSİYON DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE “HIV TESTLERİ VE TÜRKİYE SONUÇLARI” CANLI YAYINININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI EKLENDİ…

İNFEKSİYON DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NE
"HIV TESTLERİ VE TÜRKİYE SONUÇLARI"
CANLI YAYINININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI EKLENDİ...

Ankara Mikrobiyoloji Derneği'nin T.C Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Mikrobiyoloji Referans Laboratuvarları ve Biyolojik Ürünler Dairesi Başkanlığı'nın katkıları ile gerçekleşen "HIV Testleri ve Türkiye Sonuçları" toplantısı 17 Ocak 2019 Perşembe günü Doç. Dr. Tülin DEMİR'in sunumuyla İNFEKSİYON DÜNYASI (www.infeksiyondunyasi.org)'ndan canlı olarak yayınlandı.

İNFEKSİYON DÜNYASI'nda Türkiye'nin dört bir yanından 127 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN; T.C Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Mikrobiyoloji Referans Laboratuvarları ve Biyolojik Ürünler Dairesi Başkanı Prof. Dr. Selçuk KILIÇ ve konuşmacımız Doç. Dr. Tülin DEMİR'in www.infeksiyondunyasi.org'dan gelen 19 soru ile salondaki katılımcılardan gelen sorulara verdikleri yanıtlarla "HIV TESTLERİ VE TÜRKİYE SONUÇLARI" canlı yayınımız tamamlandı.

Bu canlı yayının profesyonel HD kamera ile çekilmiş video kaydına slaytlarıyla senkronize bir şekilde indekslenmiş olarak www.infeksiyondunyasi.org aracılığıyla İNFEKSİYON DÜNYASI, ONLINE TV'den, slaytlarına ise video şeklinde İNFEKSİYON DÜNYASI, SUNU MERKEZİ'nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Toplantıya canlı olarak katılan ve soru-katkılarıyla etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize çok teşekkür ederken canlı yayın esnasında ve sonrasında İNFEKSİYON DÜNYASI, Ortak Pano'da yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Şeyma SİNGER
Muş Devlet Hastanesi'nden sizi dinliyoruz.

*Işkın Pınar ZARAKOLU KÖŞKER
Organizasyon için sayın Gülşen HASÇELİK ve Özgen ESER hocalarımıza, konuşmacı sayın Tülin DEMİR'e çok teşekkürler.

*İsmail BALIK
Tebrik ederim çok güzel sunum için.

www.infeksiyondunyasi.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Üye
 Video
 Canlı Konferans