BİLİMSEL BİLİŞİM CANLI KONSEY MODÜLÜ İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN 2018 YILI ARALIK AYI TORAKSIM, “SİNEMA KULÜBÜ” PROGRAMININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI İNFEKSİYON DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

BİLİMSEL BİLİŞİM CANLI KONSEY MODÜLÜ İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN 2018 YILI ARALIK AYI TORAKSIM, “SİNEMA KULÜBÜ” PROGRAMININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI İNFEKSİYON DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

BİLİMSEL BİLİŞİM CANLI KONSEY MODÜLÜ İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN
2018 YILI ARALIK AYI TORAKSIM, "SİNEMA KULÜBÜ"
PROGRAMININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI
İNFEKSİYON DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NE EKLENDİ...

TORAKSIM (www.toraksim.org) ve İNFEKSİYON DÜNYASI (www.infeksiyondunyasi.org) Ortak Canlı yayınıyla 26 Aralık 2018 günü gerçekleştirilen 2018 Yılı Aralık Ayı TORAKSIM "SİNEMA KULÜBÜ" programında 2018 YILININ EN İYİ FİLMLERİ konuşuldu.

Yazılımı ve tasarımı tamamıyla Bilimsel Bilişim tarafından geliştirilen CANLI KONSEY MODÜLÜ ile gerçekleştirilen programda moderatörümüz Prof. Dr. Benan MÜSELLİM İSTANBUL'dan, konuşmacılarımız Prof. Dr. Kemalettin ÖZDEN ERZURUM'dan ve Doç. Dr. Cüneyt SALTÜRK ise İSTANBUL'dan online olarak, kendi bilgisayarları ile Canlı Konsey modülümüze bağlandılar.

71 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN ve CHAT EKRANINDA 65 PAYLAŞIMLA SORU-KATKININ GELDİĞİ programın video kaydına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş şekilde www.toraksim.org aracılığıyla "İNFEKSİYON DÜNYASI, ONLINE TV"den, slayt setlerine ise "İNFEKSİYON DÜNYASI, SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Programa canlı olarak katılan ve etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize çok teşekkür ederken program esnasında chat ekranında ve sonrasında İNFEKSİYON DÜNYASI, Ortak Pano'da yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Ayhan VAROL
Gerçekten içerik ve teknik olarak harika bir konferanstı. Sayın Benan Müsellim, Cüneyt Saltürk ve Kemalettin Özden hocalarımıza çok teşekkür ederiz.

*Pınar ÇELİK
Sinema Kulübü toplantıları hepimizin sinema kültürünü ve bilgisini arttırdı. Sevgili Benan, Kemalettin hocamız ve Cüneyt'i keyifle izliyorum her defasında. Çok teşekkür ederiz tüm emek verenlere.

*Şermin BÖREKÇİ
Emeği geçen herkese çok çok teşekkürler, kendi açımdan çok keyifli ve öğretici oldu.

*N. Kutay ORDU GÖKKAYA
İyi akşamlar. Nefis bir konu tartışmak için. Keyifle izliyor ve dinliyoruz.

*Metin ÇELİKİZ
Sinema kültürümüzü geliştiren siz değerli hocalarıma candan teşekkürler.

*Meftun ÜNSAL
Çok teşekkür ederim, çok faydalandım.

www.infeksiyondunyasi.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Üye
 Video
 Canlı Konferans